Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@10:27:11 GMT

10روش طبیعی درمان زخم‌های بدن

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۹۲۰۰

در گزارش زیر ۱۰ درمان خانگی و طبیعی برای زخم‌های بدن به شما معرفی خواهیم کرد. ناطقان:هیچ کسی برای یک خراش یا زخم پیش دکتر نمی‌رود. اما اگر جایی از بدن تان زخم شود باید هر چه زودتر به آن رسیدگی کنید تا عفونت نکند و دیگر دردی هم نداشته باشید. خوشبختانه برای این کار نه لازم است تکنیک‌های پیچیده‌ای بلد باشید و نه احتیاجی به وسایل و تجهیزات مخصوص دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همان چیز‌هایی که در خانه‌ی خود دارید هم می‌توانید رسیدگی فوری و درمان مؤثری برای زخم‌های خود داشته باشید.

در ادامه ۱۰ درمان خانگی و طبیعی برای زخم‌های بدن به شما معرفی خواهیم کرد.

۱- آلوئه ورا برای درمان بریدگی‌ها

آلوئه ورا به لطف خواص ضد التهابی اش برای تسکین زخم‌های باز بسیار مؤثر است. این گیاه به تسکین آفتاب سوختگی هم کمک می‌کند.

روش استفاده: اگر در خانه‌ی خود آلوئه ورا دارید، کافی است برگ آن را ببرید، قسمت‌های تیغ دارش را جدا کنید و ژل درونش را با فشار بیرون آورید. این ژل را روی زخم باز خود بمالید. ژل آلوئه ورا را داروخانه هم می‌توانید تهیه کنید.

۲- برای شستشوی زخم، به جای هیدروژن پراکسید از محلول نمکی استفاده کنید

اولین کاری که بعد از بریده شدن پوست باید انجام دهید شستن کامل آن است. از قدیم این تصور وجود دارد که بهترین چیز برای این کار هیدروژن پراکسید است، اما این ماده می‌تواند به پوست صدمه بزند و باکتری‌ها را هم ۱۰۰ درصد از بین نمی‌برد. محلول نمکی، اما کاملاً بی ضرر است و بهترین ماده برای این کار محسوب می‌شود.

روش استفاده: نصف قاشق غذاخوری نمک را در ۸ اونس (حدود ۲۲۶ گرم) آب جوشیده حل کنید. بعد از آنکه خنک شد، آن را با یک گاز استریل به آرامی روی زخم بمالید.

۳- عسل برای درمان زخم‌های باز

عسل تأثیر زیادی در از بین بردن باکتری‌ها و کمک به ترمیم سریع‌تر زخم‌ها دارد. تحقیقات نشان داده عسل فعالیت دستگاه ایمنی بدن را افزایش می‌دهد، مسأله‌ای که به روند بهبودی سرعت می‌دهد و التهاب پوست را کنترل می‌کند.

روش استفاده: لایه‌ی نازکی از عسل را روی زخم بمالید و آن را با یک بانداژ تمیز بپوشانید.

۴- یخ برای درمان سوختگی‌ها

اگر زبان یا هر قسمت دیگری از بدن تان سوخته باشد، بهترین راه استفاده از یخ است. یخ فوراً به توقف ورم کمک می‌کند و درد را تسکین می‌دهد.

روش استفاده: برای درمان سریع سوختگی می‌توانید یک قالب یخ را روی زبان یا هر قسمت دیگری از بدن که دچار سوختگی شده، چند دقیقه‌ای قرار دهید. برای جلوگیری از یخ سوختگی، می‌توانید یخ را ابتدا درون یک حوله یا پارچه بپیچید و سپس آن را روی پوست بگذارید.

۵- کیسه یخ برای درمان کبودی

استفاده از قالب یخ یا کمپرس سرد گرچه می‌تواند به درمان سوختگی کمک کند، اما از کیسه‌ی یخ برای درمان کبودی و رگ به رگ شدن استفاده می‌شود. با استفاده از کیسه‌ی یخ می‌توانید عضلات را آرام کنید، جلوی خونریزی داخل بافت‌ها را بگیرید (یعنی همان اتفاقی که هنگام کبود شدن می‌افتد) و درد را کمتر کنید.

روش استفاده: شما نباید کیسه‌ی یخ را مستقیم روی پوست تان بگذارید. پلاستیک برای محافظت از پوست شما در برابر یخ سوختگی کافی نیست، به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از گذاشتن کیسه‌ی یخ روی پوست، یک پارچه یا حوله بین ناحیه‌ی آسیب دیده و کیسه یخ قرار دهید. کیسه‌ی یخ را بعد از حداکثر ۱۰ دقیقه بردارید.

۶- سرکه سیب برای جلوگیری از گسترش باکتری‌ها

یک روش بسیار خوب دیگر برای از بین بردن عفونت، استفاده از سرکه سیب است. اگر هنوز از مؤثر بودن این ماده مطمئن نیستید خوب است بدانید که حتی تحقیقات نشان داده سرکه سیب می‌تواند باکتری ای. کولای را از بین ببرد که یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری زا در انسان است.

روش استفاده: قبل از آنکه سرکه سیب را به پوست خود بمالید باید آن را با آب رقیق کنید. بعد از آن، تکه‌ای گاز استریل را به سرکه‌ی رقیق شده آغشته کنید و گاز را به مدت ۳۰ دقیقه روی ناحیه‌ی آسیب دیده قرار دهید.

۷- عصاره‌های درخت چای و نعنا فلفلی برای تسکین درد

هر دو عصاره به رفع التهاب و درد کمک می‌کنند. آن‌ها مثل یک ماده‌ی ضدعفونی کننده عمل می‌کنند و جلوی گسترش بیشتر عفونت را می‌گیرند.

روش استفاده: عصاره‌های درخت چای و نعنا فلفلی گرچه خواص مشابهی دارند، اما روش استفاده از آن‌ها متفاوت است. عصاره درخت چای را می‌توانید مستقیم روی زخم بمالید و یک چسب زخم روی آن بزنید. اما عصاره نعنا فلفلی را نباید مسقیم روی زخم باز بمالید، چون این ریسک وجود دارد که زخم را تحریک کند. مالیدن چند قطره از این عصاره در اطراف زخم هم برای تسکین درد آن کفایت می‌کند.

۸- جوش شیرین برای درمان جای نیش حشرات

نیش حشرات گاهی می‌تواند به همان اندازه‌ی یک بریدگی دردناک باشد. اگر پشه یا زنبوری نیش تان زد، استفاده از جوش شیرین روش بسیار خوبی است برای کاهش قرمزی، ورم و ناراحتی کلی ناشی از نیش.

روش استفاده: جوش شیرین را با کمی آب مخلوط کنید تا یک خمیر از آن به دست آید. خمیر به دست آمده را به مدت ۱۵ دقیقه روی ناحیه‌ی آسیب دیده قرار دهید. دیگر خبری از آن خارش‌های آزاردهنده‌ی فصل تابستان نخواهد بود!

۹- سیر برای بند آوردن خونریزی

سیر در مبارزه با زخم‌های باز یک سرباز تمام عیار است. این ماده به توقف خونریزی، رفع درد و ترمیم زودتر زخم کمک می‌کند.

روش استفاده: سیر را به صورت خمیر درآورید تا نهایت استفاده را از خواص آن ببرید. این خمیر را مستقیماً روی زخم قرار دهید و آن را با بانداژ بپوشانید. خمیر و بانداژ باید ۲ روز روی زخم بمانند.

۱۰- بابونه برای درمان تاول

اگر کفش پاهایتان را زده باشد، بابونه مسکن بسیار خوبی برای پا‌های درد کشیده‌ی شما خواهد بود. این گیاه یک ضدعفونی کننده‌ی طبیعی هم هست و به درمان سریع‌تر تاول کمک می‌کند.

روش استفاده: گل بابونه یا چای کیسه‌ای اش را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک فنجان آب گرم قرار دهید، سپس مایع درون فنجان را به تاول بمالید یا چای کیسه‌ای را روی آن قرار دهید و آن قسمت را با گاز استریل بپوشانید. گاز باید یک شب روی تاول بماند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: روش طبیعی ، درمان ، زخم های بدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روش طبیعی درمان زخم های بدن روش استفاده زخم های بدن برای درمان قرار دهید باکتری ها کیسه ی یخ سرکه سیب روی زخم زخم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • معمای «مثلث برمودا»
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • علت چرخش مچ پا چیست؟