Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با شروع فصل تابستان بسیاری از افراد با معضل آفتاب سوختگی مواجه می‌شوند. بسیاری از افراد نیز خود به برنزه شدن تمایل دارند که تلاش برای برنزه کرده پوستشان ممکن است به سوختگی پوست آن‌ها منجر شود.

در ادامه ۱۵ روش خانگی برای درمان فوری آفتاب سوختگی آورده شده است:

۱) آب لیمو: یک لیمو را بریده و یک تکه از آن را روی قسمت‌های سوخته پوست خود مالش دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند دقیقه صبر کنید تا آب لیمو روی پوست‌تان باقی بماند و سپس آن را با آب بشویید.

۲) عصاره خیار، آب لیمو و و گلاب: یک قاشق غذاخوری از هر یک از این موارد را داخل یک کاسه ریخته و مخلوط آن را با ضربات آرام روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بمالید.

۳) نخود و زردچوبه: مقدار کمی زردچوبه را با دو قاشق غذاخوری پودر نخود، شیر و یک قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید. این مخلوط را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود مالش داده و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پوست خود را با آب بشویید.

۴) دال عدس، گوجه فرنگی و آلوئه‌ورا: یک قاشق غذاخوری دال عدس را در آب خیس کنید و آن را به شکل خمیری دربیاورید. به همان اندازه رب گوجه‌فرنگی و عصاره آلوئه‌ورا نیز اضافه کنید. این خمیر را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بگذارید و نیم ساعت صبر کنید. سپس با آب سرد پوست خود را بشویید.

۵) عسل و پاپایا: حدود نصف فنجان پاپایا را با یک قاشق غذاخوری عسل به خوبی له و مخلوط کنید. مخلوط را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بگذارید و بعد از نیم ساعت با آب سرد پوست را بشویید.

۶) جوی دوسر و آب‌دوغ: دو قاشق غذاخوری بلغور جوی دوسر را به سه قاشق غذاخوری آب‌دوغ اضافه کنید. این مخلوط را به راحتی با حرکات دایره‌ای شکل روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود ماساژ دهید.

۷) ماست و پوره گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری از هر یک از این موارد را با یک‌دیگر مخلوط کرده و خمیر به دست آمده را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بمالید. پس از نیم ساعت پوست خود را آبکشی کنید.

۸) آب پرتقال و ماست: یک قاشق غذاخوری آب پرتقال را در ماست مخلوط کنید و آن را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود قرار دهید. نیم ساعت صبر کرده و سپس پوست خود را با آب بشویید.

۹) خامه و توت‌فرنگی: پنج عدد توت‌فرنگی را در دو قاشق غذاخوری خامه له و مخلوط کنید. مخلوط حاصل را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود قرار داده، نیم ساعت صبر کرده و سپس آبکشی کنید.

۱۰) آب سیب زمینی و آب لیمو: آب یک سیب زمینی متوسط را بگیرید و آن را با یک قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط کنید. محلول را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بمالید و پس از نیم ساعت آبکشی کنید.

۱۱) خمیر چوب صندل: این روش بسیار آسان است. خمیر چوب صندل را هر شب پیش از خواب روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود قرار دهید. هنگامی که از خواب بیدار شدید، پوست خود را با آب بشویید.

۱۲) پودر چوب صندل و آب نارگیل: یک قاشق غذاخوری پودر چوب صندل را به طور کامل با آب نارگیل مخلوط کرده و روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بمالید. چند دقیقه صبر کرده و سپس آن را شست‌وشو دهید.

۱۳) آناناس و عسل: تکه‌های میوه آناناس را با حدود یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به طور کامل روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود قرار دهید.

۱۴) زردچوبه و شیر: مقدار کمی پودر زردچوبه در شیر را مخلوط کنید. پوست خود را به طور کامل با خمیر به دست آمده ماساژ داده و اجازه بدهید این خمیر روی پوست‌تان خشک شود.

۱۵) پماد ویکس: اگر چه ممکن است غیرعادی به نظر برسد، اما تاثیر پماد ویکس برای درمان موثر آفتاب سوختگی پوست بار‌ها به تایید رسیده است. پماد را روی قسمت‌های آفتاب سوخته پوست خود بمالید تا تاثیر آن را ببینید.

این روش‌ها، درمان‌های خانگی آفتاب سوختگی پوست هستند. اما فراموش نکنید در صورت شدید بودن سوختگی به پزشک مراجعه کنید.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

۱۵ درمان فوری برای آفتاب‌سوختگی‌

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی ها دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکان دقیق مرگ افلاطون و جزییات به بردگی گرفته شدنش با کشف پاپیروسی سوخته معلوم شد

بقایای کربنی‌شدۀ یک طومار پاپیروس باستانی که در شهر هرکولانیوم کشف شد، اطلاعات قابل توجهی را درباره افلاطون در اختیار باستان‌شناسان گذاشته است؛ از جمله محل دقیق دفن او و جزئیاتی در مورد چکونگی به بردگی گرفته شدن او.
 
شهر «هرکولانیوم» در نزدیکی شهر باستانی «پمپئی» در جنوب ایتالیا قرار دارد. این شهر نیز در پی فوران کوه وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد نابود شد. در این شهر کتابخانه بزرگی مملو از پاپیروس کشف شده که برای هزاران سال زیر خاکستر باقی مانده بود.
 
پاپیروسی که حاوی اطلاعاتی درباره زندگی و مرگ افلاطون است، مانند بسیاری از طومار‌های دیگر به دست آمده از این شهر تاریخی وضعیت خوبی دارد؛ با این وجود تا حد زیادی سیاه شده و عملاً قابل خواندن نیست.
 
در این پاپیروس، بخشی از تاریخ آکادمی فیلودموس گادارا (فیلسوف و شاعر اپیکوریست) حکایت شده است.
 
فیلودموس گادارا، یک فیلسوف اپیکوری بود که از حدود ۱۱۰ تا ۴۰ قبل از میلاد زندگی می‌کرد و مدتی نیز در شهر هرکولانیوم اقامت داشت.
 
در بخشی از این پاپیروس که به تاریخ آکادمی فیلودموس اختصاص یافته، اطلاعات دقیقی درباره زندگی افلاطون ثبت شده است و دانشمندان موفق شدند به کمک فناوری‌هایی از جمله تصویربرداری نوری مادون قرمز و فرابنفش، تصویربرداری مولکولی و عنصری، تصویربرداری حرارتی و میکروسکوپ دیجیتال، بیش از ۱۰۰۰ کلمه از این متون را تشخیص دهند که معادل ۳۰ درصد از متن کامل است.
 
گرازیانو رانوکیا، هماهنگ‌کننده این پروژه، در بیانیه‌ای به توضیح این دستاورد پرداخت و نوشت که محتوای تازه رمزگشایی شده «حقایق جدید و ملموسی را درباره فیلسوفان مکاتب مختلف» ارائه می‌دهد.
 
کیلیان فلیشر که مسئول ویرایش این پاپیروس است نیز گفت: «خوانش‌های جدید، حقایق جدید و ملموسی از آکادمی افلاطون، ادبیات هلنیستی، فیلودموس گادارا و بطور کلی تاریخ باستان ارائه می‌دهد.»
 
دانمشندان پیش از این می‌دانستند که افلاطون در محوطه آکادمی که توسط سولا، دیکتاتور روم در سال ۸۶ قبل از میلاد ویران شد، به خاک سپرده شده است. با این حال، پس از تجزیه و تحلیل این طومار باستانی، محققان اکنون محل دقیق آرامگاه این فیلسوف مشهور را کشف کرده‌اند که در یک باغ خصوصی در نزدیکی معبدی اختصاص داده شده به «موزها» معروف به Museion است.
 
دیگر اطلاعات کشف شده از این سند سوخته نیز نشان می‌دهد که افلاطون احتمالاً در پی حمله اسپارت‌ها در سال ۴۰۴ قبل از میلاد یا پس از مرگ سقراط در سال ۳۹۹ قبل از میلاد، به عنوان برده در جزیره اگینا فروخته شده است. 
 
این کشف جدید، باور‌های پیشین درباره افلاطون را که می‌گفت بردگی او از سال ۳۸۷ قبل از میلاد در جزیره سیسیل آغاز شده، به چالش می‌کشد.
 
در قسمتی دیگر از این پاپیروس، درباره انزجار افلاطون نسبت به توانایی‌های موسیقایی یک نوازنده بربر اهل تراکیه (تراس) نوشته شده است. تراکیه یا تراس، سرزمینی تاریخی در جنوب شرقی اروپا بود که امروزه بخش‌هایی از آن میان کشور‌های بلغارستان، ترکیه و یونان تقسیم شده است.
 
افلاطون که به‌خاطر تئوری «دنیای مُثُل» مشهور است، در سال ۳۴۸ قبل از میلاد در آتن درگذشت. او در این نظریه بیان می‌کند دنیای فیزیکی که ما تجربه می‌کنیم، جز سایه‌ای از واقعیت نیست.
 
منبع: یورونیوز

سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • مکان دقیق مرگ افلاطون و جزییات به بردگی گرفته شدنش با کشف پاپیروسی سوخته معلوم شد
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر